Wandborden


Craenen BVBA verwerkt kaarten, posters,... als magneethoudend bord of prikbord. Het geheel wordt geplastificeerd met een beschrijfbare & drooguitwisbare folie. Dit alles mooi afgewerkt in een alu-profiel met afgeronde hoekjes. Ideaal als decoratie of werkobject in uw bureel, vergaderzaal, klaslokaal of kamer.


Magneethoudende borden


Hierbij wordt een landkaart op een staalplaat gekleefd, geplastificeerd met een beschrijfbare & drooguitwisbare folie, omkaderd met een stijlvol ALU-profiel en afgewerkt met grijze ronde hoekstukjes. De rugzijde van het paneel wordt voorzien van een gelamineerde polystyreen schuimplaat (kapamount). Pennengoot en standaard-ophangsysteem worden bijgeleverd en zijn, net zoals de verpakking in bubbelfolie, in de prijs begrepen.

Afmetingen: van 35 x 50 cm tot 150 x 300 cm.
Grote borden: wanneer beide zijden groter zijn dan 1,5m wordt de prijs berekend aan de hand van de oppervlakte (m² steeds afronden naar het hoger decimaal).
Vanaf afmeting 125 x 220 cm wordt het standaard ophangsysteem vervangen door boven- en onderbeugeltjes, aan de muur gemonteerd en waar het bord tussen geschoven wordt.


Voorbeelden borden

Prikborden


Hierbij wordt een landkaart gekleefd op een polystyreen schuimplaat (KAPAMOUNT), geplastificeerd met een beschrijfbare & drooguitwisbare folie, omkaderd met een stijlvol ALU-profiel en afgewerkt met grijze ronde hoekstukjes. Pennengoot en standaard ophangsysteem worden bijgeleverd en zijn, net zoals de verpakking in bubbelfolie, in de prijs begrepen.

Afmetingen: van 35 x 50 cm tot 150 x 300 cm.
Grote borden: wanneer beide zijden groter zijn dan 1,5m wordt de prijs berekend aan de hand van de oppervlakte (m² steeds afronden naar het hoger decimaal).Zowel magneet- als prikborden worden standaard voorzien van een alu-profiel en afgewerkt met grijze ronde hoekstukjes.

Borden kunnen geleverd worden met een gekleurd profiel – prijs op aanvraag.
Borden met een gekleurd profiel worden standaard gemaakt met in verstek gezaagde hoeken (45°) (geen softline afgeronde hoeken).

Rond hoekstukjeEpoxy / gelakt stalen bord met losse magneettegels


Dit is een magneethoudend paneel beschrijfbaar en drooguitwisbaar (epoxy is kwalitatief echter minder dan email), omkaderd met een stijlvol ALU-profiel en afgewerkt met grijze ronde hoekstukjes. Het standaard-ophangsysteem wordt bijgeleverd, en is net zoals verpakking in bubbelfolie, in de prijs begrepen. Prijs wordt berekend aan de hand van de oppervlakte (m² steeds afgerond naar hoger decimaal).

Vanaf afmeting 140 x 165 cm wordt het standaard ophangsysteem vervangen door boven- en onderbeugeltjes, aan de muur gemonteerd en waar het bord tussengeschoven wordt.

De magneettegels zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en worden geschikt op het epoxy-bord.