Gandini - Extrem'Sud Editions


Al meer dan 10 jaar heeft Extrem-Sud zich gespecialiseerd in de publicatie van reisgidsen over Noord-Afrika en de Sahara. De gidsen van Gandini zijn speciaal gemaakt voor de 4x4 liefhebbers onder ons. Ze bieden naast toeristische en geschiedkundige informatie over het land ook info over de plaatselijke gewoontes van de bevolking. Uniek aan deze gidsen zijn de coördinaten die per piste uitgeschreven zijn, zodat u uw weg via GPS optimaal kunt volgen. Jacques Gandini controleert persoonlijk alle weergegeven afstanden en GPS punten voor elke route.

Een woordenboek met plaatselijke uitdrukkingen en zegswijzen helpt de 4x4 fanaat bij het contact met de plaatselijke inwoners. De boeken bevatten zowel pistes voor beginners als voor de gevorderde 4x4 rijder en zijn aangepast aan de capaciteiten van uw wagen. Sommige pistes kruisen de bekende Parijs-Dakar Rally.

De gidsen geven gedetailleerde informatie over de routes door Marocco, Mauritanië en de woenstijn van Libië en lopen langs de mooiste plekjes van deze landen. Er zijn ook camping gidsen beschikbaar, essentieel voor de 4x4 rijders en kampeerders.

De gidsen van Gandini zijn enkel in het Frans verkrijgbaar.

Pistes du Maroc:


Guides Pistes du Maroc Carte Maroc

Pistes de Mauritanie:

100 itinéraires GPS
dans le désert de Libye:

Campings du Maroc:

Le Maroc en camping-car:

L'Atlas marocain:

Guide Pistes de Mauritanie Guide Libye Campings du Maroc Maroc en camping car Atlas Marocain


< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht reisgidsen