Hallwag


Hallwag Kümmerly Frey is een toonaangevende uitgever in Zwitserland voor toeristische kaarten. Zij biedt een breed scala van verschillende type kaarten voor reizen en outdooractiviteiten. De kaarten worden regelmatig vernieuwd en bieden gedetailleerde informatie en een hoge kwaliteit van cartografie om u te helpen bij het plannen van uw reis en zo het reizen gemakkelijker te maken.


WANDELKAARTEN

De populaire wandelgebieden van Zwitserland op lichte, waterdichte en scheurbestendige kaarten op een schaal van 1/50.000. De nadruk ligt op de lange afstandspaden: de negen nationale routes plus speciale regionale routes, evenals andere lokale wandelpaden. Elke kaart toont de bewegwijzerde wandelpaden, geeft regionale informatie bijvoorbeeld betreffende de verschillende soorten accommodatie: campings, jeugdherbergen, hotels en berghutten en restaurants. Lokale busroutes worden aangegeven; diverse symbolen benadrukken bezienswaardigheden, uitzichtpunten, picknickplaatsen, zwembaden, enz. Elke kaart is GPS compatibel en beschikt over een index.

hiking maps

OVERZICHT:

hiking map overview

MOUNTAINBIKE KAARTEN

Ontdek Zwitserland op de mountinebike! De Populaire mountainbikegebieden van Zwitserland zijn nu uitgegeven door Hallwag op water- en scheurbestendige kaarten op een schaal van 1/50.000. Elke kaart toont een aantal circuits en verstrekt een volledige beschrijving van het profiel van de routes, een aanduiding van de moeilijkheidsgraad (vijf moeilijkheidsgraden aangegeven door middel van kleurcodes!) en een algemene belevingservaring. Aanvullende informatie op de kaart bevat jeugdherbergen of afgelegen platteland hotels, uitzichtpunten, interessante sites, enz. De kaarten zijn GPS-compatibel.

Een gratis digitale versie kan worden gedownload op uw smartphone (ondersteunde systemen: iPhone en Android).

MTB maps

OVERZICHT:

MTB map overview


WINTERSPORTKAARTEN

Een volledig nieuwe reeks kaarten, speciaal voor de wintersporter.

Een ideale schaal van 1:40 000 resp. 1:50 000 geeft een volledig overzicht van alle mogelijke wintersportactiviteiten. Alles wat u nodig heeft, staat aangegeven: vele ski- en sneeuwschoentochten, skipistes in verschillende kleuren afhankelijk van de moeilijkheidsgraad, langlaufpistes, winterwandelpaden en rodelbanen, hoogteprofielen, afstanden, tijden en veiligheidsinformatie. Start- en merkpunten worden aangegeven, alsook de SAC (Swiss Alpine Club) hutten en restaurants.

De GPS-compatiebele kaarten zijn handig, sterk, waterproof en onscheurbaar, perfect voor elke activiteit.

Winter maps

OVERZICHT:

Winter map overview


WANDELKAARTEN MET UITGESTIPPELDE TOUREN

Een nieuw product:

Kaart op schaal 1:50 000 met 33 wandelingen
Kaart, gids en foto's - Alles in één.
Deze nieuwe waterbestendige en scheurvaste wandelkaarten bevatten aantrekkelijke uitgestippelde routes en geven een snel overzicht van de geplande tour. In samenwerking met Geo-Tracks werd alle belangrijke informatie van de mooiste wandelgebieden van Zwitserland op deze kaarten verzameld:
Hoogteprofielen, wandeltijden, restaurants, openbaar vervoer en veel meer!

Op elke kaart staat een unieke toegangscode om de digitale kaart gratis op je smartphone te kunnen downloaden.

HKF Hiking Tourmaps

OVERZICHT:

Walking maps with tours overview


Hallwag algemene, wegen- en regionale kaarten USA >


< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht kaarten