Rother Verlag


Rother Verlag is een Duitse uitgever van klim - en wandelgidsen. De uitgeverij biedt een uitgebreid gamma van gidsen welke sportieve bergbeklimmingen tot "de mooiste vallei en bergwandelingen" omvatten.

De Alpenvereinsführer, die alle grote bergketens van de Oostelijke Alpen bedekken zijn de standaard gidsen in het algemene programma. Ze worden uitgegeven in samenwerking met de Duitse, de Oostenrijkse en de Zuid-Tiroolse Alpen verenigingen. De gidsen behandelen alle paden, top beklimmingen en de wegen naar de hutten net zo goed als ijs-klimmen en alpinisme routes. Essentieel voor elke aspirant-bergbeklimmer!

rother verlag products1

De Gebietsführer behandelen, in tegenstelling tot de uitgebreide "Alpenvereinsführer", de routes met een lagere moeilijkheidsgraad van de Oostelijke Alpen. Betreffende de Westelijke Alpen bevatten deze gidsen echter ook de belangrijkste ijs - en klimroutes. Zij zijn de ideale metgezel voor de ervaren bergwandelaars. De meeste gidsen hebben ook gekleurde inzetkaarten.

rother verlag products2

De Wandelgidsen geven een gedetailleerde beschrijving van de wandelingen, kleine wandelkaarten en veel tips over het combineren van de wandelingen, bezienswaardigheden, accommodatie en het openbaar vervoer, De gidsen zijn allemaal in full colour met verschillende schalen en vormen van cartografie. De wandelingen zelf variëren van dag lange wandelingen naar berg en dal wandelingen, met verschillende niveaus van gemakkelijk naar moeilijk. Klein genoeg om te passen in uw zak, uitgebreid genoeg om overal mee naartoe nemen.

rother verlag products3


< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht reisgidsen