Eat Sleep Doodle


Eat Sleep Doodle: unieke inkleurbare katoenen hebbedingetjes, inclusief een set uitwasbare stiften waarmee je jouw persoonlijke item kan creëren en daarna weer uitwassen en weer opnieuw kan inkleuren - helemaal persoonlijk, eindeloos creatief!

Eat Sleep Doodle producten zijn leuk om te krijgen, voor kleurfanaten van alle leeftijden - je kan ze zelfs eerst personaliseren voordat je ze cadeau geeft. Veel kleurplezier!

 • Materiaal: 100% katoen
 • Onderhoud: in de machine wasbaar op 40°C, natuurlijk laten drogen (niet in de droogkast)

Kussensloop de ruimte

Space pillow front Space pillow back
Ontdek het zonnestelsel terwijl je aan het kleuren bent, met deze leuke en educatieve dubbelzijdige kussensloop! Met aan de ene kant sterren, planeten en ruimtevaartuigen en op de andere kant de historische scène van de maanlanding, en ook coole astronauten en raketten, klaar om in te kleuren met behulp van de bijgeleverde set van tien uitwasbare stiften.

Space pillow secret inside Er is zelfs een geheime truc voor het leren van de volgorde van de planeten en hun namen verborgen op de flap aan de binnenkant van de kussensloop!

Wanneer de kinderen klaar zijn voor een nieuw intergalactisch avontuur, hoeft u alleen maar de kussensloop te wassen in de machine op 40°C en de inkt verdwijnt volledig, klaar voor nog meer ruimte-ontdekkingen!

Ideaal: om te leren over de planeten en het zonnestelsel, om over de ruimte te dromen, om in te kleuren, voor slaapfeestjes
 • Afmetingen: circa 75 x 50 cm
 • Gewicht: 251 g

Uitwasbare stiftenset 20 stuks

20 wash-out pens
Deze coole uitwasbare stiften zijn het perfecte cadeau voor creatieve kinderen die houden van kleuren en tekenen. De leuke cilinder bevat 20 stiften met 2 punten (een brede en een fijne), in alle mogelijke kleuren. Deze veelzijdige stiften zijn speciaal ontworpen voor de eatsleepdoodle producten in textiel, maar kunnen ook op elk ander textiel, dat machinewasbaar is, worden gebruikt en zelfs op (brief)papier of in schriftjes.

De inkt is zo superwasbaar, dat het volledig verdwijnt uit alle wasbare stoffen na een warm wasje in de machine.
20 wash-out pens
Ideaal voor: het inkleuren en tekenen op alle eatsleepdoodle producten, leuke slaapfeestjes en andere feestjes, extra kleur te geven aan al je ontwerpen, ongelimiteerde creativiteit op al je gepersonaliseerde stuks.
 • Afmetingen: 19 cm hoog en 6 cm diameter
 • Gewicht: 199 gInpakpapier wereld 3 bladen

world wrapping paper
Het doodle inpakpapier met de wereldkaart geeft je cadeautjes een extra speciaal en persoonlijk uitzicht! Voor de kinderen is het ook leuk en educatief om het in te kleuren.

Ideaal: om je cadeautjes te verpakken, bij elke gelegenheid, om in te kleuren, om plezier te beleven bij het leren, als hulpmiddel bij je aardrijkskundetaken
 • Afmetingen: 3 bladen van 49 x 71 cm
 • Gewicht: 168 g

Kleur & leer rugzak wereld

world backpack
De tekening van de werelkaart zit helemaal rondom op de rugzak, zoals een wereldbol. Je kan beide kanten inkleuren! De rugzak is gemaakt van 100% katoen en wordt met een set van 10 uitwasbare stiften geleverd. Ideaal om de kinderen al kleurend dingen over de wereld te laten ontdekken en hun rugzak te personaliseren. Wil je een nieuw ontwerp: stop de rugzak gewoon in de wasmachine, was hem op 40°C, de inkt verdwijnt en dan kan je beginnen aan je nieuwe wereld ontwerp!

Ideaal: als boekentas, zwemzak, dagrugzak, verjaardagsgeschenk, sportzak, om in te kleuren, om plezier te beleven bij het leren, als hulpmiddel bij je aardrijkskundetaken
 • Afmetingen: circa 34 x 43 cm
 • Gewicht: 217 g

Kleur & leer Placemat set 4 stuks met wereldkaart

placemats
De set van 4 placemats met wereldkaart maken het superleuk - en educatief - tijdens het eten en op feestjes! De 4 placemats zijn gemaakt van 100% katoen en worden met een set van 10 uitwasbare stiften geleverd. Ze tonen elk een ander stuk van de wereld en passen samen als een puzzel. Ideaal om de kinderen al kleurend dingen over de wereld te laten ontdekken en intussen is iedereen blij aan (de feest-)tafel: de kinderen houden zich bezig en dat vinden de ouders toch ook alleen maar leuk! En het is ook fijn om te weten te komen waar sommige familieleden wonen in het buitenland. Na het etentje stop je de placemats gewoon in de wasmachine, wassen op 40°C, de inkt verdwijnt en dan zijn ze weer klaar voor een nieuwe wereldreis!

Ideaal: voor verjaardags- en familiefeestjes, om in te kleuren, om plezier te beleven bij het leren, als hulpmiddel bij je aardrijkskundetaken
 • Afmetingen: circa 33 x 47 cm
 • Gewicht: 296 g

Kleur & leer Tafellaken met wereldkaart

tablecloth
Het tafellaken met wereldkaart zorgt voor het beste - en meest educatieve - plezier tijdens het eten en feestjes! Het laken is van 100% katoen en er wordt een set van 10 uitwasbare stiften meegeleverd, voor eindeloos creatief kleurplezier. Het tafellaken kan worden ingekleurd en terwijl ontdekken de kinderen vanalles over de plaatsen en afbeeldingen die ze aan het inkleuren zijn. Perfect om kinderen bezig te houden tijdens familie- of verjaardagsfeestjes, en een leuke manier om te weten te komen waar verre familieleden of vrienden wonen. Nadien stop je het tafellaken gewoon mee in de wasmachine, wassen op 40°C en alle inkt verdwijnt als sneeuw voor de zon, klaar voor een nieuwe kleurpartij!

Het talfelkleed is 130 x 85 cm: een handig formaat voor kleinere tafels, of het kan gebruikt worden op een deel van de grote feesttafel, als 'kids' zone'. Je kan het kleed ook als wandkleed tegen de muur hangen.

De kinderen kunnen meer informatie vinden over de leuke feiten, dieren en dingen die ze inkleuren, op de Eat Sleep Doodle "World Map resource page" (pagina in het Engels).

Ideaal: voor verjaardags- en familiefeestjes, om in te kleuren, om plezier te beleven bij het leren, als hulpmiddel bij je aardrijkskundetaken
 • Afmetingen: circa 130 x 85 cm
 • Gewicht: 370 g

Kleur & leer Dekbedovertrek wereld (enkel)

duvet
Trek op avontuur de wereld rond en kleur en ontdek wat je tegenkomt!

Kinderen zullen helemaal weg zijn van het dekbed met wereldkaart, met zijn mooie, handgetekende illustraties, de vele leuke weetjes, wilde dieren en exotische zeedieren. Ze kunnen de overtrek inkleuren met de bijgeleverde uitwasbare stiftenset (de inkt verdwijnt volledig bij het wassen!) en intussen leren ze op een leuke manier de wereld kennen.

Huiswerk voor aardrijkskunde was nog nooit zo cool!

Ideaal: om bij weg te dromen, om in te kleuren, om je aardrijkskunde op een leuke manier te leren of om je slaapkamer te pimpen
 • Afmetingen: circa 140 x 200 cm
 • Gewicht: 872 g

Kleur & leer kussensloop wereld

kussensloop
Naar bed gaan wordt een feest met deze kussensloop om in te kleuren. Het ideale cadeau voor creatieve jongens en meisjes die van kleuren, tekenen en leren houden. De kinderen kunnen hun slaapkamer speciaal en persoonlijk maken en ze gaan er niet meer weg willen!

Er is zoveel te ontdekken op deze kussensloop met de wereldkaart!

Ideaal: om bij weg te dromen, om in te kleuren, om je aardrijkskunde op een leuke manier te leren of om je slaapkamer te pimpen
 • Afmetingen: circa 75 x 50 cm
 • Gewicht: 251 gDe doodle Rugzak

the doodle backpack
De nieuwe doodle rugzak met trekkoordjes is gemaakt van 100% katoen, met ruitjespatroon op beide zijden en geleverd met een uitwasbare stiftenset, zodat je hem kan volkleuren en -schetsen met allerlei leuke tekeningen en gepersonaliseerde teksten, om daarna uit te wassen in een 40°C was, klaar om steeds opnieuw in te kleuren en vol te tekenen.

Wassen op 40°C en in openlucht laten drogen en je kan weer opnieuw beginnen.

Ideaal als: boekentas, zwemzak, dagrugzak, verjaardagsgeschenk, sportzak
 • Afmetingen: circa 34 x 45 cm
 • Gewicht: 220 g


De doodle Pennenzak

the doodle pencil case
Wanneer is een pennenzak meer dan gewoon een pennenzak? Als je hem ook kan gebruiken als agenda, lessenrooster, notitieblok, to-do lijstje of schetsboek. En hij kan gewoon weer uitgewassen worden. Dus wat is er beter om je kinderen aan te moedigen zich op een creatieve manier uit te drukken? (Tip: dit werkt ook voor volwassenen.)

De pennenzak is gemaakt van katoenen canvas, met ruitjes aan de ene kant en lijntjes aan de andere en met een zachte sponzen binnenkant om je schrijfgerief te beschermen. Een complete uitwasbare stiftenset is inbegrepen.

Wassen op 40°C en in openlucht laten drogen en je kan weer opnieuw beginnen.

Ideaal voor: weekkalenders, lessenroosters, vergaderingen, adresgegevens, gepersonaliseerde memo's en berichten, notities, berekeningen, tekeningen, schetsen, eindeloos...
 • Afmetingen: circa 22 x 14 cm
 • Gewicht: 185 g
the doodle wash-out pen set

De doodle Uitwasbare stiftenset


De doodle stiften zitten in het hart - en in de verpakking - van alle doodle producten. Ze hebben twee kanten. Eén met een fijne punt en één met een dikkere punt. De inkt is volledig uitwasbaar. Dat is echt volledig. Dit werd uitgeprobeerd en getest en goed bevonden.

Als je een feestje geeft en je hebt extra stiften nodig voor het legertje kleurders, of je bent al een ervaren kleurder en je stiften zijn aan vervanging toe, dan kan je deze extra sets gewoon bij ons bestellen. Elke set bevat 10 dubbelzijdige uitwasbare stiften.

Ideaal als: je extra sets nodig hebt voor feestjes, of voor grote vergaderingen, je stiften nodig hebt voor al de genodigden op je trouwfeest, of als de oude aan vervanging toe zijn. Voor eindeloos kleurplezier en creatief bezig zijn!


< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht special products