Nordeca


Nordeca AS is actief in geografische informatiesystemen voor de professionele markt en heeft een breed assortiment aan gedrukte en digitale kaarten voor de consumentenmarkt. Ons merk weerspiegelt onze sterke Scandinavische wortels en lange geschiedenis als leverancier van geografische diensten.

Norge Serien

Noorwegen serie (Norge-serien)


De Noorwegen serie is de meest recente land dekkende kaartserie op de markt. De kaartgegevens zijn afkomstig van de Noorse Karteerinstantie en zijn op schaal 1: 50.000. Alle kaarten zijn op waterbestendig en scheurvast papier gemaakt, dat ervoor zorgt dat de kaarten buiten gebruikt kunnen worden in alle weersomstandigheden. De kaarten zijn ideaal om te wandelen en voor recreatief gebruik in zowel de bergen, de bossen als langs de kust.

De serie bestaat uit 195 kaarten en de indeling is zo gemaakt dat er telkens een overlappende zone van 2 km is tussen kaartbladen. Zweedse, Finse en Russische kaartgegevens werden opgenomen in de grensgebieden.

De Noorwegen serie, met dezelfde informatie en kaartindeling, is ook digitaal beschikbaar voor de iPhone. De kaarten kunnen in de Appstore gedownload worden en zijn een goede aanvulling op de plastic kaart.
OVERZICHT:
Grid Norge Serien

Turkarten

Wandel-outdoorkaarten 1:25.000; 1:50.000 en 1:100.000 (Turkart-serien)


De nationale serie wandelkaarten bestaat uit ongeveer 200 kaarten, die de meest populaire wandelgebieden van Noorwegen aandoen. De wandelkaarten werden gepubliceerd in samenwerking met de Noorse Trekkersvereniging (DNT) en bevat hun routes en hutten. Met de kaarten beschikken de gebruikers over de meeste lokale informatie over de tochten.

De kaarten op schaal 1: 25.000 zijn gedetailleerde wandelkaarten van geselecteerde gebieden waar het belangrijk is over gedetailleerde terrein en routeinformatie te beschikken of wanneer een wandelgebied kan worden gedekt door een kaart op deze schaal. De kaarten hebben betrekking op een relatief klein geografisch gebied in vergelijking met onze wandelkaarten op 1:50.000.
Nasjonale Turistveger

Nationale Toeristische routes (Nasjonale turistveger)


In samenwerking met de Noorse Administratie van het weggennet heeft Nordeca een nieuwe kaart-serie gelanceerd van de Nationale Toeristische routes. Deze kaartreeks bezorgt u prachtige ervaringen langs de weg. Dit aan de hand van spectaculaire uitzichten, exclusieve foto's, natuurbeleving, attracties en bezienswaardigheden die op de kaart worden beschreven.

De kaarten zijn zeer geschikt voor zowel Noorse als buitenlandse toeristen, en bevatten daarom drie talen: Noors, Engels en Duits.
OVERZICHT:
Nasjonale Turistveger

Regionale Wegenkaarten 1:500.000 (Veikart serien)


Veikart South Southern Veikart South Northern Veikart Central Veikart North Southern Veikart North Northern

OVERZICHT:
Veikart

< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht kaarten