National Geographic


Adventure Maps

ADVENTURE MAPS


Omwille van zijn duurzaamheid en zijn accurate informatie voldoet de serie van de “ADVENTURE MAPS” van National Geographic aan de unieke behoeften van de avontuurlijke reiziger. Elke titel biedt de wereldwijde reiziger de perfecte combinatie van detail en perspectief, aandacht voor het terrein van het bezochte gebied en voor de beste locaties voor avontuurlijke activiteiten zoals snorkelen, surfen, vissen, etc…De Adventure maps omvatten de actuele wegen en duiden de meest markante bezienswaardigheden aan, alsook diverse unieke bestemmingen binnen het land en ze bevatten gedetailleerde inzetkaarten voor de grote steden. Een gebruiksvriendelijke index toont de locaties van duizenden plaatsen. Het wegennetwerk wordt duidelijk aangegeven, compleet met afstanden en benamingen van de belangrijke snelwegen, hoofdwegen en trails en routes voor diegenen die meer afgelegen gebieden willen verkennen. De Adventure Maps worden gedrukt op een duurzaam synthetische papiersoort, welke waterdicht is en bestand tegen scheuren.

Specifieke eigenschappen:

  • waterdicht en scheurbestendig.
  • gedetailleerde informatie en lokale reistips
  • gedetailleerde topografie compleet met activiteit symbolen, ideaal voor het verkennen van het land
  • Overzichtskaarten van de belangrijkste steden.
  • honderden belangrijke bezienswaardigheden met inbegrip van de locaties behorende tot het Werelderfgoed, nationale parken en natuurreservaten, nederzettingen van de oorspronkelijke inlandse bevolking (aboriginals, Indianen etc...) en beschermde gebieden, mijnen, archeologische sites, wildparken etc...
  • duizenden plaatsnamen
  • belangrijke reismogelijkheden met inbegrip van luchthavens, vuurtorens, veerboot routes en spoorlijnen
  • ontwikkeld in samenwerking met lokale agentschappen
  • Een regelmatige update garandeert de nauwkeurigheid van de kaarten


Trails Illustrated Maps

NATIONALE PARKEN


De topografische kaartenserie van National Geographic genaamd Trails Illustrated bestaat uit een uitgebreide reeks van GPS compatibele wandelkaarten van de nationale parken, staatsbossen en andere populaire recreatiegebieden van de V.S.
Deze kaarten zijn echt ontworpen om de avontuurlijke wandelaar te leiden in de wildernis en hem terug te brengen. Elke kaart is gebaseerd op de exacte reproducties van het USGS topografisch kaartmateriaal , bijgewerkt, aangepast en verbeterd om te voldoen aan de unieke kenmerken van elk gebied. De kaarten bevatten waardevolle tips en de nodige richtlijnen voor de outdoor liefhebber betreffende de belangrijkste paden, samen met bijgewerkte routes om veilig in de wilde en verlaten natuur te stappen. Verder ook nog de belangrijke punten, campings, en vele andere faciliteiten van belang. Door het gebruik van een nieuwe kleurenverscheidenheid en een prachtig gearceerd reliëf, wordt navigatie in de open natuur nog makkelijker. Elke kaart is dubbelzijdig, enerzijds om een maximale dekking van het gekozen gebied te geven, of anderzijds om extra vergrotingen te geven van de belangrijkste secties. Begeleidende notities bieden nuttige informatie over relevante voorschriften, voorzorgsmaatregelen, contactpersonen adressen, enz.
Gedrukt op scheurbestendig, waterdicht materiaal.State Maps

STATENKAARTEN


De statenkaarten van National Geographic combineren het geografische detail van de meest betrouwbare beschikbare wegenkaarten en relevante extra toeristische informatie. Ze bevatten ook stadskaarten en uitbreidingen van populaire gebieden, lijsten van de nationale parken, een kalender van lokale evenementen, aanbevelingen voor mooie routes, een afstandstabel en een tabel met klimaatinformatie etc... De ene kant geeft een gedetailleerde kaart van de snelwegen, aangevuld met detail van het gebied en inzetstukken betreffende de grote steden. De keerzijde presenteert toeristische, historische, en recreatieve informatie, samen met kleurfoto's, kaarten en illustraties. De kaart is waterdicht en scheurbestendig. Een handig formaat zowel voor vrijetijd - als zakelijk gebruik.
National Geographic PLANOKAARTEN< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht kaarten