Vektor Editions


VEKTOR EDITIONS, een nieuw lid van de Nakas Group (met o.a. ORAMA EDITIONS), werd opgericht in 2013 met het doel om wegen- en wandelkaarten en toeristische gidsen uit te geven.

VEKTOR EDITIONS wil kwalitatieve, gedetailleerde kaarten en gidsen publiceren, gericht naar ieders behoefte en activiteit. Het is de bedoeling om het grondgebied van Albanië in kaart te brengen met cartografie van hoge kwaliteit.

Sinds kort brengt VEKTOR EDITIONS een eerste waaier van gedetailleerde wegen- en wandelkaarten uit.

ALGEMENE KAARTEN VAN ALBANIË


 • Albania Big Map 1:250.000
  Overzichtelijke en gedetailleerde kaart met veel interessante toeristische informatie.

 • Albania Yellow Map 1:350.000
  Een meer praktische kaart met gedetailleerde en interessante informatie betreffende het hele land. Een ideale kaart voor een eerste planning!

Albania Maps

REGIONALE KAARTEN


Deze serie overdekt Albanië met drie kaarten met een schaal van 1/200.000:
 • Noord Albanië
 • Midden Albanië
 • Zuid Albanië
Regional Maps

KAARTEN VAN DE VERSCHILLENDE PREFECTUREN


Kaarten met verschillende schalen gaande van 1/60.000 tot 1/150.000. De kaarten zijn waterbestendig, GPS compatibel en up-to-date. Zij hebben allen een plaatsnamenregister en geven heel wat bruikbare informatie voor hen die deze gebieden bezoeken.Prefectures

STADSPLANNEN


Gedetailleerde kaarten, waterbestendig, GPS compatibel en up-to-date. Zij hebben allen een stratenregister en geven bruikbare informatie, ook betreffende hotels, culturele Centra, musea, scholen, publieke diensten, enz.

City Maps

KLIM- EN WANDELKAARTEN 1/30.000


Ontdek de schoonheid van de bergachtige en andere prachtige natuurgebieden in Albanië met deze gedetailleerde kaarten, welke waterbestendig, GPS compatibel en up-to-date zijn. Elke kaart bevat heel wat informatie van het overdekte gebied betreffende wandelpaden en wegen. Deze kaarten zijn ideaal voor wandelaars, trekkers, fietsers, motorrijders, 4 x 4 bestuurders, enz.

Mountain Maps

ROUTE GIDSEN 1:60.000


Een gids met wandelroutes en één met moutainbikeroutes in de Himarë regio. De gidsen bevatten routebeschrijvingen, moeilijkheidsgraad, routekaarten en informatie voor overnachtingen.


Hiking TrailsBike Trails

WANDKAARTEN


 • Albania Big Map 100x140cm
  Grote, gedetailleerde wandkaart van Albanië met plaatsnamenregister.

 • Albania Map 70x100cm
  Kleinere, gedetailleerde wandkaart van Albanië met plaatsnamenregister.

 • Tirana Big Map 120x160cm
  Grote, gedetailleerde wandkaart van Tirana met stratenregister. Aanduiding van toeristische bezienswaardigheden, musea, hospitalen, culturele centra, enz.

Wall Map
< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht kaarten