Goldeneye


Goldeneye publications zijn ideale gidsen en kaarten om de streek van Engeland te ontdekken.

CYCLINGUIDES: Cycling Country Lanes & Traffic-Free Family Routes


Op deze fietskaarten vind je verschillende parcours in lusvorm en verkeersvrije, rustige fietswegen voor het gezin. Nationale fietsnetwerkroutes en lokale fietspaden door het mooie landschap van de streek staan vermeld. Fietsverhuurcentra en plaatsen om iets te eten of te drinken zijn aangeduid. De kaarten zijn zeer duidelijk, nauwkeurig en makkelijk te volgen. De kaarten zijn geplastificeerd ter bescherming. Veel fietsplezier!
Cyclinguides

BIKINGUIDES: Mountain Bike/Off-road bike routes


Mountainbike routes met duidelijke cartografie en accurate beschrijvingen van lokale oriëntatiepunten en lokale paden. Deze kaarten zijn ontworpen en bestudeerd door toegewijde mountain bikers. Routes omvatten ruiterpaden, Public Rights of Way en rustige landwegen. Je kan de kaart vouwen naargelang de specifieke route die je fietst zodat je niet continu moet plooien of draaien om de juiste pagina te vinden. Deze kaarten zijn ook geplastificeerd om ze te beschermen tegen de regen en zijn zo goed als scheurvrij.
Bikinguides

MAPGUIDES: The very best of the best of...


Deze kaarten zijn zeer praktisch: op de voorkant vind je een duurzame handige “touring” kaart en op de achterkant vind je informatie over alle “must see” bezienswaardigheden van de streek, geïllustreerd met mooie foto’s in kleur. De openingsuren zijn ook vermeld. Deze kaarten zijn uitgegeven zonder sponsoring of advertenties. Dit houdt in dat alle vermeldde bezienswaardigheden zeker een bezoekje waard zijn.


Mapguides

WALKINGUIDES: Circular walks, to and from pubs, hotels and tearooms


Of je nu een aangenaam kort toertje wil doen of een zware wandeling, deze geplastificeerde kaarten bieden een hele reeks aan lusvormige wandelingen voor alle niveaus. Elke route is omschreven m.b.v. eenvoudige richtlijnen en met veel navigatietips zoals hekkens van boerderijen, overstappen voor hekkens, herkenningspunten...

100KTouringMaps

< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht kaarten